Betongrehabilitering

Betong er et svært anvendelig bygningsmateriale. Mulighetene for form og farge er uendelige, og mange signalbygg er helt eller delvis oppført i betong. Når tiden er inne for betongrehabilitering av fasaden og/ eller konstruksjonen på din bygning, anbefaler vi at du tar kontakt med fagfolk.

Vi her hos Murmester Lindgren har god erfaring med slikt arbeid og vil være et trygt valg for deg som eier for hele prosessen med rehabilitering av din bygning.

Rehabilitering av fasade i betong

Selv om betong er et svært vedlikeholdsvennlig materiale så trenger det å vedlikeholdes. Det kan gå mange år mellom hver gang, men når behovet for vedlikehold først inntreffer er det viktig at arbeidet blir korrekt utført. En fornyelse av fasaden vil være en god, langsiktig investering både for å bevare konstruksjonen og for utseendets skyld.

Rehabilitering av konstruksjon i betong

En betongkonstruksjon bør sjekkes regelmessig for skader. Når så skaden er oppstått, er det vesentlig at den utbedres raskt. Vi har høy fagkompetanse innen kartlegging av skadeomfang og reparasjon av skader i betongkonstruksjoner, og er et trygt valg for deg som kunde.

Hos Murmester Lindgren har vi fokus på at fagkunnskap og service skal prege vårt arbeid. Vi utfører arbeidet til avtalt tid og pris, og har fått tilbakemeldinger på at våre ansatte alltid er samarbeidsvillige og blide.

Ta en titt og la deg inspirere før du kontakter oss for en uforpliktende prat. Vi kommer gjerne på en befaring for å bistå i prosessen med å vurdere anbefalt omfang av betongrehabilitering for deres bygg.