Flislegging

Et flislagt parti er et smykke for enhver bygning. Om det er et flislagt parti over kjøkkenbenken, på badet eller på uteplassen, så er fliser et brukervennlig materialvalg og et dekorativt interiørvalg. Våre medarbeidere bistår med alle former for flislegging, muring av peiser, piper og ovner, samt legging av bruddskifer både inne og ute.

Fliser

Både i nybygg og ved renovering av rom og bygninger er fliser et solid og vedlikeholdsvennlig materialvalg.

Utvalget av fliser er stort og dette gir mange valgmuligheter for bruksområder og utseende. Det flislagte området kan bli rommets fokuspunkt, eller dere kan velge en nøytral flis som gir et flott bakteppe for rommets interiør eller funksjon.

Svært mange velger å ha flis på badet og over kjøkkenbenken fordi dette er funksjonelt og fint. Men det er også like funksjonelt og fint å legge flis på både kjøkken- og stuegulv.

Skifer

Bruddskifer gir et vakker og unikt resultat. Det mest vanlige er å velge bruddskifer til gulvet på uteplassen eller til å kle en mur, men med rett etterbehandling vil bruddskifer også fungere godt på gulv inne i huset.

Peiser

Alle hus fortjener en god varmekilde. En spesialtilpasset peis vil ofte bli en kjærkommen varmekilde på kalde dager og et interiørmessing fokuspunkt året rundt. Vi har god erfaring med oppmuring av peiser både med og uten peisinnsats.

Ovner

Vedovn er et svært godt oppvarmingsvalg for boliger. Utvalget er bred og du vil finne en ovn som passer dine behov. Vi hjelper dere gjerne med en fagkyndig innsetting av ovnen.

Pipe

I 2015 ble kravet om pipe i alle nye eneboliger og rekkehus gjeninnført i Norge. Denne type boliger skal kunne benytte bioenergi, altså vedfyring. Det kreves ikke at boliger har peis eller vedovn, men det er ingen tvil om at de fleste av oss setter pris på både varmen og hyggen som vedfyring gir.

I tillegg utfører vi reparasjoner av peiser, ovner og piper.