Flislegging

Flislegging

Flislegging skaper en lekker overfalte som holder i år etter år, med minimalt vedlikehold. Derfor er det spesielt viktig at jobben gjøres riktig slik at flisene ikke løsner.

I Norge er det vanlig å bruke fliser på kjøkken, bad, gang og på uteplassen. Ser man lenger ned i Europa er flislegging det foretrukne valget i nesten alle rom i huset. Det er ikke uten grunn. En god flis eller stein vil nærmest aldri kunne slites ned. Romerne bygget sitt Colosseum i Travertin-stein og er fremdeles et av verdens mest aktuelle turistmål 2000 år senere. Sånt krever produkter med holdbarhet.

For å få utnytte av holdbarheten til flisene må jobben gjøres riktig. Det hjelper ikke om flisen er god, dersom den løsner fra underlaget. Det er mange elementer som kan spille inn når man legger fliser og stein. Av og til kan det trenges en spesiell primer, eller membran under flisene, og noen ganger må man bruke limstoff med spesielle egenskaper. Alt er avhengige av underlag og bruksformål. Våre medarbeidere er spesialiserte på flislegging og kan bistå med alle former for montering av flis og stein. Vi vet hva du trenger for å få et solid underlag.

Flislegging – et smykke til huset.

Vi er kanskje mer opptatt av flislegging enn folk flest, men alle kan være enige om at fliser løfter kvaliteten til boligen. Vi liker å kalle fliser for husets smykke på grunn av det eksklusive inntrykket de gir. Men fliser har også en praktisk funksjon i form av enkel renhold, slitestyrke og fukt-toleranse.

Vi var ikke der når Colloseum ble bygget, men tradisjonene har vi med oss. Murmester Lindgren ble startet i 1987 og vi har helt siden da viet oss fullstendig til kvalitet og skikkelig arbeid. Dersom du er ute etter en løsning som holder i mange år, inviterer vi til en uforpliktende prat med oss.

Murster Lindgren er din partner på flislegging.