Fasaderehabilitering

Enhver murbygning er flott og staselig. Fra tid til annen trenger disse likevel en oppfriskning av fasaden fordi tidens tann til slutt tærer på det svært så vedlikeholdsvennlige materialet som en murbygning er laget av. Fasaderehabilitering er et område vi hos Murmester Lindgren har lang erfaring med og våre medarbeidere har høy fagkompetanse på feltet.

Murbygninger er tradisjonelt blitt oppført i teglstein eller leca, noen ganger påført en murpuss som siste finish. I nyere tid er betong blitt et utbredt byggemateriale også innen bygningsbransjen. Om du er eier av et privat hus eller en næringsbygning som trenger en fornyelse, så har vi både kunnskap og kompetanse til å utføre arbeidet for deg slik at du får et resultat som holder lengst mulig.

Bygninger av teglstein:
For bygninger oppført i teglstein kan det oppstå et behov for å fornye fugene mellom steinen. Det kan også være nødvendig og skifte ut enkelte teglsteiner som har blitt skadet.

Bygninger av leca:
De fleste bygninger som er oppført i leca er dekket med et lag murpuss. Dette gjøres både for estetisk utsende og for å beskytte selve leca-blokkene. Vi hjelper med en vurdering av hva som bør utføres av rehabiliteringsarbeid på deres bygning. Det kan være snakk om reparasjon av skadede områder eller totalrehabilitering av fasaden grunnet tidens tann.

Bygninger av betong:
For bygninger oppført i betong, vennligst se vår side for betongrehabilitering her.

Ta kontakt så kan vi slå av en prat om behovene til din murbygning. Vi kommer gjerne på en befaring for å bistå i prosessen med å vurdere anbefalt omfang av fasaderehabilitering for deres bygg.